Over Mathilde

Ik ben Mathilde Reinerink, ik woon in het mooie dorp Tubbergen samen met mijn echtgenoot Koen en onze dochters Madée & Danique. Ik geniet van mijn gezin, onze hond Messi en uiteraard van mijn bedrijf. Ik ben actief en ondernemend, "een bezige bij" in de makelaardij! De eigenschappen no-nonsense, nuchter, een luisterend oor, oprecht en meedenkend "vertellen" in het kort wie ik ben, zowel zakelijk als ook privé. De omgang met verschillende zakelijke opdrachtgevers en particuliere klanten geven mijn werkdagen elke dag een andere invulling en dat is precies wat ik ontzettend mooi vind aan mijn werk. Mijn kantoor is gevestigd aan Raadhuisplein 9 te Tubbergen. Ik ben veel onderweg om woningen te taxeren of een woning met aankoopkandidaten te bezichtigen. Twente is prachtig om te wonen, te werken en doorheen te rijden! En ik heb het geluk dat ik bijna elke dag een ander stukje Twente zie.

 

Na ruim dertig jaar werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank, heb ik een switch gemaakt naar de makelaardij. Ik ben de opleiding KRMT (Kandidaat Register Makelaar en Taxateur) gaan volgen en ik heb het praktijkdiploma taxateur behaald. Ik heb ervaring opgedaan in de makelaardij en per 1 januari 2021 ben ik mijn eigen bedrijf gestart in Tubbergen, Mathilde Makelaar & Taxateur.

 

Mijn focus ligt voornamelijk op het maken van taxatierapporten. De opdrachten voor het maken van een taxatierapport krijg ik van verschillende intermediairs in de financiële sector, banken en particulieren. Door een goede samenwerking, persoonlijk contact en de snelheid van het aanleveren van een taxatierapport maak ik het verschil.

 

Naast taxateur kan ik als aankoopmakelaar potentiële kopers begeleiden bij de aankoop van een woning. Ik nodig de klant uit voor een persoonlijke kennismaking bij mij op kantoor of ik kom bij de klant thuis om samen onder het genot van een kop koffie de woonwensen te inventariseren en de financiële mogelijkheden te bespreken. Mijn advies is om voorafgaand aan een afspraak met mij financieel inzicht te hebben in de hypothecaire mogelijkheden. Het belangrijkste van het kopen van een woning is inzichtelijk te hebben hoeveel geld je maximaal per maand kan en wil uitgeven.

 

Wil je je woning verkopen? Dan verwijs ik je door naar een collega makelaar. Waarom? Ik doe mijn werk graag én goed! Omdat mijn werkweek volledig is gevuld met taxeren en aankoopbegeleiding, heb ik ervoor gekozen om de verkoop van woningen aan mijn collega makelaars over te laten.


"Ik ben "een bezige bij" in de makelaardij..."